my thx to you







Welcome To My BLOGGER , Do read Do follow =,= . Maybe blog aku tak secantek korang , but blog aku dari taste aku and from ape yang 'si dia' suka Okay ?





















































































































































































































































































































































































































































Tuesday, 31 May 2011

TAK SEDAR

       Aq dh clash dgn bf aq mmg sbb aq x cintekan dia aq jus sayangkan dia n aq dh try byk kali spy aq leh sayangkan dia tp x leh...nk bt cam ne dh aq xleh cintakan dia....aq dh cuba pertahankan hubungan aq dgn dia dh lme dh aq try utk cintakan dia tp aq cam org giler ...aq x leh wat pa per !!! n skunk lps aq clash dgn dia aq rase bebas


                                                                       TAPI


        Lepas aq dh clash dgn dia aq ase cam aq sunyi nape adekah tu bermaksud aq dh cintakan dia n aq x leh idop tanpa dia.....mungkin masa kt ade org utk tu kite ase bahagia je ....kita x fikir apa yg berlaku kat kite kalau kt tinggalkan dia atau dia yg tinggalkan kte...tp rupe2nye effect selepas aq tinggalkan dia aq AQ ASE RINDU KAT DIA INGAT KAN DIA TERINGAT KENANGAN AQ DGN DIA BUT NAPE ???



                                                                         TAPI


Kenapa time aq ade dgn dia aq x ase aq cintekan dia nape aq x rase aq rindu kan dia skunk nie aq rindu kat dia ...rindu sgt2 ...aq nk dia...tp kalau aq xleh dpt kan dia dh pon x pe tp aslkan aq dpt berckp dgn dia pon dh ckp tp aq dh malu nk call dia aq rindu dia......AWAK SAYA RINDUKAN AWK ....SAYA BETUL BETUL RINDUKAN AWK!!! sy nk kite cam dulu ....sy nk awk semula sy x nk kehilangan awk lgi dh !!!
SKUNK SY BAGITAU AWK SAYA CINTAKAN AWK SAYANG !!!




Boleh x awk kembali kepada sy ? sy btl2 cintakan awk ...saya sayangkan awk


I LOVE U ...I MISS U...I NEED U

No comments:

Post a Comment